APARADOR DEDICAT A LES COMPARSES JA DESAPAREGUDES CORSARIS I CRISTIANS VELLS

Aquesta vegada l’equip d’Arxiu de l’Associació fa un xicotet homenatge a les dues comparses desaparegudes a la nostra ciutat, Corsaris i Cristians Vells, que amb el seu treball van construir part de la nostra història a través dels seus dissenys, esbossos i estendards.

D’esquerra a dreta observem els dissenys oficials masculí i femení de la Comparsa Corsaris. En el centre de l’aparador, presideixen els estendards de totes dues comparses. Finalment, a la part dreta se situen el disseny oficial complet d’home i el vestit de tret de la Comparsa Cristians Vells. Als peus dels estendards es troben dues làmines amb els esbossos dels dissenys de les dues comparses.

Des d’ací volem agrair a les persones que han fet possible amb les seues donacions el muntatge d’aquest aparador, a Vicente Martínez Salvador i Carmen Tortosa Martínez per la donació dels vestits Comparsa Corsaris i a José Antonio Hernández Redondo, últim president de la comparsa, i José Molina Cartagena, fundador i primer president de la comparsa, pels vestits oficial masculí i de tret de Cristians Vells respectivament. Cal dir així mateix que, en l’actualitat, continuem treballant per a aconseguir el vestit oficial femení d’aquesta comparsa.

A la inauguració han acudit antics festers de les dues comparses.

Propers esdeveniments

Esdeveniments

Dianes,Alardo, Desfilada Infantil
Ambaixades, Entrades Mora i Cristiana, Bateig de la Moreria del Raval,
Processó o Ofrena

HIistòria

Des de 1977, amb l’objectiu
d’acostar La Festa
a tots els racons de la nostra ciutat

Revista

Descarrega la revista oficial de
l’Associació Festera de
Moros i Cristians d’Elx. Edició 2021.