PRESENTACIÓ REVISTA MOROS I CRISTIANS 2022

L’AFMYC presenta la revista oficial de les festes de Moros i Cristians, al Mantenidor de l’Acte de Proclamació de Capitans i Banderer i al Rei Jaume I.

Dijous passat 30 de juny de 2022, després de més de dos anys sense festes per la pandèmia, l’Associació Festera de Moros i Cristians, va presentar al Pati d’Armes del Palau d’Altamira la seua revista número 44, davant les autoritats, mitjans de comunicació, representants de les diferents entitats festeres i culturals de la nostra ciutat, així com les tretze comparses que componen la nostra Associació.

El President de l’Associació, Julián Fernández, va fer un breu repàs del contingut d’aquesta, imatges que ens transporten al Mig Any, grans articles que divulguen la història i les vivències de les festes de Moros i Cristians fins i tot a través del món educatiu. També va assenyalar la gran difusió d’aquesta en ser enviada a més de 100 municipis festers i arxius promocionant les nostres festes.

En aquest acte es va presentar al fester nomenat per l’AFMYC com a Rei Jaume I, Emilio Domenech Brotons, personatge que representarà en les Ambaixades l’agost vinent. Amb un gran currículum fester, pertany a la Comparsa Benimerins, on ha exercit diferents càrrecs dins de la comparsa, ha representat durant molts anys el paper d’Ambaixador Moro, així com estar molt vinculat a la comissió de les Ambaixades; també ha sigut membre de la Junta Directiva i Mantenidor de l’Acte de Proclamació de Capitans i Banderer.

I per a acabar, però no amb menys importància, es va presentar al Mantenidor de l’Acte de Proclamació de Capitans i Banderer que se celebrarà com cada any, l’últim dissabte de juliol, que enguany és el dia 23, en la Rotonda del Parc Municipal. Ell és Antonio Tomás Milla Campillo, també gran fester de la Comparsa Sarraïns amb un gran currículum en la festa de Moros i Cristians.

Próximos eventos

Actos

Dianas,Alardo, Desfile infantil
Embajadas, Entradas Mora y
Cristiana, Bautilizo de la Morería,
Procesión

Historia

Desde 1977, con el objetivo de
acercar La Festa a todos los
ricones de nuestra ciudad

Revista

Descarga la Revista

de la Asociación

Festera de Moros 

y Cristianos Elche.

Edición 2023