Concursos

Jocs i Concursos Mig Any

XLII Concurs Nacional del Cartell Anunciador de Festes de Moros i Cristians d'Elx 2023

Data d’acabament: 10/01/2023
L’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx convoca el XLII Concurs nacional del cartell anunciador de les festes de 2023, al qual podrà presentar-se el públic en general, excepte el guanyador de l’última edició.

XXXIX Certamen de Fotografía

Data d’acabament: 10/01/2023
L’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx convoca el seu concurs anual de fotografia. La temàtica abasta tots els actes de les Festes de Moros i Cristians de l’any 2022 des de l’Avís de Festa fins a l’Ofrena a la nostra Patrona.

V Concurs infantil de postals nadalenques 2022

Data d’acabament: 14/12/2022
L’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx convoca el concurs infantil de postals nadalenques amb la finalitat de portar les nostres Festes als més menuts.

XVII Concurs de dibuix infantil 2023

Data d’acabament: 10/01/2023
Amb motiu de la festivitat nadalenca, cada any l’Associació Festera de Moros i Cristians organitza un concurs de dibuix infantil. Poden participar-hi els xiquets menors de 6 a 12 anys, enviant el seu dibuix realitzat sobre la plantilla corresponent a cada categoria, i enviant-lo abans del 10 de gener de 2023 per correu postal a la nostra adreça de contacte.

Concurs d’aparadors 2022

Data d’acabament: 15/08/2022
L’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Elx, convoquen el concurs amb els següents objectius: estimular la creativitat dels comerciants, atraure la ciutadania i els visitants de l’àrea d’influència i així promoure les compres en comerços minoristes del nucli urbà i les pedanies il·limitades, així com premiar el treball d’ornament i decoració que realitzen els professionals del comerç local, amb la promoció de la dinamització i l’emprenedoria comercial.