Noticies

Ofrena Floral – Caballeros Halcones

La Comparsa “Caballeros Halcones” ha acudit a l’església de Sant Joan Baptista, al barri del Raval, per a ofrenar a la Mare de Déu de l’Assumpció de l’Associació en el mes de setembre. Els encarregats de depositar el centre floral han estat festers de la Comparsa i membres de la seua junta directiva.

Elx es vestix de Festa

De l’1 al 15 d’agost engalana el teu balcó. Il·licitans, festers i visitants… Agost ha arribat!! Estem en Festes. Elx es vestix de Festa. Mas info: https://www.elche.es/2023/08/festejos-y-moros-y-cristianos-invitan-a-los-ilicitanos-a-engalanar-sus-balcones-durante-estas-fiestas/

COMUNICAT DE DARRER HORA

Per la present, els fem saber que, per motius aliens a l’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx, ens ha estat impossible convocar el Concurs d’Aparadors en temps i forma. Per tant, el “V CONCURS D’APARADORS” organitzat per la nostra Associació, queda SUSPÉS per aquest any 2023 i emplacem, als qui vulguen participar, a fer-ho en la propera edició, que esdevenirà en agost de 2024. La Regidoria de Comerç lamenta aquesta situació i comenta que seguirà col•laborant estrerament amb la nostra Associació (AFMYC) en el que estiga a la seua mà.

DIRECTOR ENTRADA DE BANDES

L’Associació Festera de Moros i Cristians segueix preparant les seues properes festes d’agost anunciant, entre altres activitats, a les persones que enguany van a ostentar un paper destacat en les mateixes. Una vegada anunciada la persona que asumirà el paper del Rei En Jaume I, el fester Jaime Bru, la Mantenedora de l’Acte de Proclamació de Capitans i Abanderat, Sra. Cristina Medina, que es celebrarà el proper dia 22 de juliol, ara correspon anunciar al Director que dirigirà la marxa o himne de les nostres festes. Enguany el Director que dirigirà a les 14 bandes a les 20h del pròxim dia 7 d’agost a la Plaça i Baix, serà D. José Vicente Algado José Vicente Algado dirigirà “El Abanico” en l’homenatge a les bandes. Com ja ve

OFRENA FLORAL – FILÁ BOSCOS

𝒪𝒻𝓇ℯ𝓃a 𝒻𝓁ℴ𝓇𝒶𝓁 La Filà Boscos ha acudit a l’esglèsia de Sant Joan Baptista, al barri del Raval, per ofrenar a la Mare de Déu de l’Assumpció de l’Associació en el mes de juny. Els encarregats depositar el centre han estat els càrrecs 2023 juntament a la seua Presidenta, acompanyats de membres de la junta directiva i festers de la Filà.

Próximos eventos

Actos

Dianas,Alardo, Desfile infantil
Embajadas, Entradas Mora y
Cristiana, Bautilizo de la Morería,
Procesión

Historia

Desde 1977, con el objetivo de
acercar La Festa a todos los
ricones de nuestra ciudad

Revista

Descarga la Revista

de la Asociación

Festera de Moros 

y Cristianos Elche.

Edición 2023