6 de Gener 2024 – Dia de Reis

Gràcies! Acaba una de les millors i majors esperiències de la meua vida, mentiria si us diguera que el dia més important de la meua vida, pero no m’equivoque si us dig que dels més feliços.

Les visites als hospitals, la recepció en el campament Reial, el passeig en trenet i la cavalcada han estat màgics.

És impresionant la quantitat de gent que treballa per a que la il·lusió i la màgia del Nadal haja impregnat aquests dies Elx d’alegria, tradició, fe i màgia.

Gràcies als tècnics de l’ajuntament d’Elx, regidories involucrades, responsables, coordinadors, manteniment, neteja, proveïdors de tot tipus. Ballets, músics, carrosses, roperia, maquillatge i caracterizació, catering, xòfers, ramadres i veterinaris… Servicis de seguretat, metges i protecció civil. Pirotècnia. Lums i só, premsa…

Entitats festeres que amb el seu bon fer han aconsseguit una cavalcada històrica. Compartir aquets dies amb dues grandíssimes persones com són Melcior i Baltasar juntatemnt a la gran amabilitat en tot moment d’Alejandra (mi patge) també han format part d’aquesta experiencia que no oblidaré mai.

No m’oblide de l’AFMYCE on m,és de 40 festers obrien pas a Gaspar pels carrers d’Elx i repartint il·lusió a milers d’il·licitans i visitants que no van voler perdre’s tan emotiu esdeveniment.

El poble d’Elx entregat, familiars i amics feliços i radiants al carrer o davnt el televisor. Gràcies!

Pablo, Inma, Joaquín, Sabater, Pedro, Marian, Qq, María, Paco, Geli, Fran, Roberto, Julián, Lidia, Hipólito… El somni es feu realitat. Gràcies!

Difícil tornar tot el carinyo rebut. Gràcies!

Rei Gaspar

Actos

Dianas, Alardo, Desfile infantil
Embajadas, Entradas Mora y
Cristiana, Bautizo de la Morería,
Procesión Ofrenda

Historia

Desde 1977, con el objetivo de
acercar La Fiesta de Moros y Cristianos
a todos los rincones de nuestra ciudad


Revista

Descarga la Revista
de la Asociación
Festera de Moros 
y Cristianos Elche.
Edición 2024.