FESTES DEL PRIMER DIVENDRES DE MAIG A JACA

Amb motiu de la celebració de les festes del primer divendres de maig de la nostra germana ciutat de Jaca, declarades d’Interés Turístic Nacional, l’AFMYC acudirà i participarà en aquestes.

En primer lloc, es realitzarà una exposició de Moros i Cristians d’Elx a la Sala d’Exposicions del Palau de Congressos de Jaca. Aquesta exposició s’inaugurarà el proper divendres 21 d’abril a les 20:30 hores i es podrà visitar del 22 d’abril al 4 de maig.

VÍDEO EXPOSICIÓ: https://www.dropbox.com/s/d66azvohkutr65o/EXPOSICI%C3%93N%20JACA%202023.mp4?dl=0

VÍDEO INAUGURACIÓ: https://fb.watch/k3gZENuHVv/


Afegim la foto del cartell anunciador de l’exposició, que ha estat realitzat pel Fester Il·licità D. José Antonio Rodriguez, guanyador del concurs del cartell anunciador de festes organitzat per l’AFMYC d’Elx del passat any 2022.

Posteriorment, a la ciutat de Jaca es desplaçaran més de 150 Il·licitans per gaudir juntament als Jacetans de les celebracions d’aquest primer divendres de maig. Festers i Festeres de les distintes Comparses que componen l’AFMYC amb les seues Vestimentes Oficials participaran en les entrades Mora i Cristiana de divendres i dissabte.

Per últim, afegir que juntament a l’Assemblea Nacional de la UNDEF realitzada recentement a la nostra ciutat i amb aquesta nova visita a la ciutat de Jaca, seguim ampliant el nostre dossier amb el que poder aspirar a que les Festes de Moros i Cristians d’Elx siguen reconegudes com Festes d’Interés Turístic Nacional.

Actes

Dianes, Alardo, Desfilada infantil
Ambaixades, Entrades Mora i
Cristiana, Bateig de la Moreria,
Processó Ofrena

Història

Des de 1977, amb l’objectiu d’acostar
La Festa de Moros i Cristians
a tots els racons de la nostra ciutat