INAUGURACIÓ DE LA REPLACETA DELS MOROS I CRITIANS D’ELX

Fa 45 anys, un inquiet professor i els seus alumnes, van formar una comparsa que va donar lloc a l’inici d’unes altres. Aquestes es van unir per a constituir el que hui és l’AFMYCE. La seua finalitat era fer arribar la festa de moros i cristians a tots els racons de la geografia espanyola.

En aqueix mateix carrer, on tot va començar, s’inaugura hui, 23 de setembre de 2022, nostra replaceta, la “Replaceta dels Moros i Cristians d’Elx”.

Acte en el qual l’Alcalde d’Elx, Carlos González, la Regidora de Festes, Mariola Galiana, el president i vicepresidenta de l’Associació Festera de Moros i Cristians, Julián Fernández i Mari Cruz Pozo van descobrir la placa acompanyats pels càrrecs festers 2022, altres autoritats públiques de la ciutat, ens festers, així com membres de les juntes directives i festers i festeres de les diferents comparses que van acudir a l’acte.

Els Moros i Cristians d’Elx ja comptem amb un espai públic al costat del monument dels Moros i Cristians i la Seu de l’Associació, com a reconeixement a la nostra contribució en les festes de la nostra ciutat.

Propers esdeveniments

Esdeveniments

Dianes,Alardo, Desfilada Infantil
Ambaixades, Entrades Mora i Cristiana, Bateig de la Moreria del Raval,
Processó o Ofrena

HIistòria

Des de 1977, amb l’objectiu
d’acostar La Festa
a tots els racons de la nostra ciutat

Revista

Descarrega la revista oficial de
l’Associació Festera de
Moros i Cristians d’Elx. Edició 2021.